Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμη να πληρώσει τη Liverpool για τον Lovren η Roma»

«Έτοιμη να πληρώσει τη Liverpool για τον Lovren η Roma»

Το σίριαλ της μετακίνησης του Lovren στην Ιταλία βρίσκεται σε εξέλιξη, και οι έγκυρες ειδήσεις συνοδεύονται -ως είθισται- από μία αμφιλεγόμενη φημολογία.
Πιο συγκεκριμένα, η Liverpool Echo μας υπενθυμίζει σε σημερινό της δημοσίευμα τον χθεσινό της ισχυρισμό, ότι δηλαδή οι Reds θα αποδέχονταν μία πρόταση 15.000.000 ευρώ για τον Κροάτη (ή αλλιώς 13.900.000 λίρες), η οποία μαζί με τα bonuses θα έφτανε τα 20.000.000.

Εν συνεχεία, και αφού μας τονίζει ξανά ότι και η Milan συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη, η Echo μας παραπέμπει σε δύο άλλα σημερινά δημοσιεύματα του Gazzetta Dello Sport και του SportWitness αντίστοιχα, σύμφωνα με τα οποία οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν την προσφορά τους στην ομάδα μας.

Η προσφορά αυτή -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- θα «σπάσει» σε δύο μέρη. 3.000.000 ευρώ «μπροστά», και άλλα 12.000.000 το 2020, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στα δύο club.

Τέλος, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι μία πρόταση συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ, πιθανότατα θα άφηνε όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Καλά κρατάει το σίριαλ της πιθανής μεταγραφής του Dejan Lovren στη Roma.
Καλά κρατάει το σίριαλ της πιθανής μεταγραφής του Dejan Lovren στη Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com